WENKBRAUW EN WIMPER TRANSPLANTATIE MET DE FUE TECHNIEK


Met de FUE techniek worden de benodigde grafts voor de gewenste wenkbrauw en wimper volheid individueel geoogst van het achterhoofd met behulp van een micromotortje. Het transplantatiegebied wordt verdoofd met een lokale verdoving om de haarzakjes uit het donorgebied over te plaatsen. Minuscule huidkanaaltjes worden geopend in het transplantatiegebied. Om tot het meest natuurlijke resultaat te komen wordt de stand en richting van de bestaande haargroei in de wenkbrauwen en wimpers van de patiënt bekeken.

Medicalcenteristanbul haartransplantatie centrum hebben wij reeds vele wenkbrauw en wimper transplantaties met succes voltooid. Wij zijn in staat het verlies van haar in de wenkbrauwen en wimpers als gevolg van bijvoorbeeld overmatig epileren, medicijngebruik, ziekte of genetische factoren pijnloos te verhelpen met een transplantatie procedure onder lokale verdoving welke slechts 2-3 uur in beslag neemt.
Vooral wenkbrauwlittekens als gevolg van letsel kunnen als zeer storend worden ervaren. Daar onze wenkbrauwen een opvallend element van ons gezicht is kan zelfs een klein littekentje al opvallen. De permanente en natuurlijke oplossing is een wenkbrauwtransplantatie.
Roodheid en korstjes kunnen tot 3-4 dagen na de operatie ontstaan. Deze zullen binnen een week genezen. De getransplanteerde wenkbrauw- en wimperhaartjes beginnen na 3-6 maanden te groeien.


   
 
   
   
 
 
KANTOOR NEDERLAND
0031 6 41488717
KANTOOR ISTANBUL
0031 6 41488717
 
WhatsApp
0031 6 41488717
WhatsApp Europa
0031 6 41488717

 
     Copyright © 2014 Medical Center İstanbul. Tüm hakları saklıdır.