FACELIFT….

Het doel van een facelift is de huid weer glad en strak te krijgen. Een facelift is een operatie waarbij de plooien en rimpels van de gezichtshuid worden strakgetrokken, meestal samen met de dieper gelegen weefsellagen. Als er onder de kin overmatig vetweefsel aanwezig is of als de hals dikke huidplooien heeft, kan het noodzakelijk zijn deze ook te 'liften'.

De ingreep heeft geen effect op rimpels op het voorhoofd, rond de mond of de oogleden. Botox en/of een Filling zou hier mogelijk een oplossing voor zijn. Oogleden zou u een ooglidcorrectie voor moeten ondergaan.

Voor een facelift krijgt u meestal volledige verdoving.


U moet een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. De operatie zelf duurt een paar uur. De huid van de hals, de wangen en de weefsel laag onder de huid worden over een groot gebied losgemaakt en aangespannen in de richting van het oor. Eventueel overtollig vetweefsel in
het halsgebied kan worden weggehaald via een huidsnede onder de kin. Aan het eind van de operatie kunnen in de wond één of meerdere drains (dunne slangetjes) worden achtergelaten om wondvocht en bloed uit de wond naar buiten te voeren. Na een dag worden deze drains verwijderd.
     
   
 
 
KANTOOR NEDERLAND
0031 6 41488717
KANTOOR ISTANBUL
0031 6 41488717
 
WhatsApp
0031 6 41488717
WhatsApp Europa
0031 6 41488717

 
     Copyright © 2014 Medical Center İstanbul. Tüm hakları saklıdır.