IMPLANTATEN

Wat is een implantaat?
Een implantaat vervangt een afwezige tand- of kieswortel en wordt als schroef in de kaak vastgezet. Implantaten worden gemaakt vanhet materiaal titanium dat duurzaam en lichthaamsvriendelijk is.

Na het vastgroeien in het kaakbot wordt erop een of meerdere (brug) kronen of een klikprothese vastgezet. Afhankelijk van de situatie worden er twee of meerdere implantaten in de kaak vastgezet en vervolgen een brug van kronen erop geplaatst. Een brug is niet uitneembaar en vervangt de ontbrekende tanden of kiezen. U krijgt eerst een plaatselijke verdoving.Daarna wordt het tandvlees waar het implantaat moet komen losgemaakt. Vervolgens wordt in het kaakbot een gaatje geboord. In het gaatje wordt de implantaat geschroefd. Ten slotte wordt het tandvlees gehecht. Door de verdoving voelt u bij de behandeling geen pijn. De implantaat is aangebracht het tandvlees aangehecht.

De implantaat moet eerst in het kaakbot goed vastgroeien voordat er een kroon of een brug aan gevestigd kan worden. Het kaakbot heeft geen gevoel maar het tandvlees kan pijnlijk zijn. Indien nodig, krijgt u van de tandarts pijnstillers mee. Na een tijdje (ongeveer 1 a 2 maanden) is de implantaat stevig verankert aan het kaakbot. De tandarts schroeft aan de implantaat een eindstuk vast. Vervolgens wordt de kroon met een speciale cement vastgezet.

     
   
 
 
HOLLANDA
0031 6 41488717
İSTANBUL
0031 6 41488717
 
WhatsApp
0031 6 41488717
WhatsApp Europa
0031 6 41488717

 
     Copyright © 2014 Medical Center İstanbul. Tüm hakları saklıdır.