HAARONDERZOEK EN ANALYSE

Mensen die een haartransplantatie operatie willen ondergaan moeten eerst worden onderzocht door onze specialisten.
Gedurende dit onderzoek zal de haarstructuur in het gebied waar de transplantatie plaats zal vinden worden bekeken, alsmede de dichtheid van het haar in het donorgebied. Naar gelang de resultaten zal het benodigde aantal haarzakjes worden bepaald. Op deze manier zal het aantal haarzakjes wat getransplanteerd zal worden berekend.

Gedurende deze gezondheidscontroles zullen bestaande gezondheidsproblemen worden besproken en wordt de persoon geëvalueerd door onze specialist. Ook zullen wij de persoon in detail informeren over de haartransplantatie.

Voor een haartransplantatie ingreep wordt de structuur, dikte en dichtheid van het haar op het donorgebied geanalyseerd, alsmede de verwachtingen van het persoon. Haaruitval kan sterk van persoon tot persoon verschillen.
Het aantal te transplanteren grafts is gebaseerd op de mate van haaruitval.

Bij personen met dun of lichtkleurig haar kan de dichtheid van het resultaat minder lijken vergeleken met dat van personen met dikker of donkerder haar. Daarom voeren wij een transplantatie met meer dichtheid uit voor personen met dun of licht haar om tot een bevredigend resultaat te komen.
Al deze stappen zijn belangrijk om de ingreep tot een succes te maken. Een haartransplantatie ingreep wordt alleen uitgevoerd na deze voorbereiding.

Onze buitenlandse patiënten met interesse in een haartransplantatie kunnen terecht in ons centrum in NEDERLAND. Wij zullen u voorzien van meer gedetailleerde informatie bij ons buitenlandse centrum.


 
     
   
 
 
KANTOOR NEDERLAND
0031 6 41488717
KANTOOR ISTANBUL
0031 6 41488717
 
WhatsApp
0031 6 41488717
WhatsApp Europa
0031 6 41488717

 
     Copyright © 2014 Medical Center İstanbul. Tüm hakları saklıdır.